Mene sisältöön

Invita

Toimintopainikkeet

Sisällysluettelo

Yhteystiedot

Inva-apuväline Oy

Puhelin: (09) 229 540
Fax: (09) 2295 4404
Postiosoite: Mannerheimintie 107, 00280 Helsinki

Sähköposti:
info@invita.fi
Myynti:
myynti@invita.fi
Varaosamyynti:
huolto@invita.fi

Y-tunnus 0900402-4

Puhelinpalvelu:
Ma-pe klo 8.00-16.00
09-229 540

Myymälä:
Avoinna: ma-pe klo 12-16 
byliv.jpg

Inva-apuväline tänään

Toiminta

Inva-apuväline Oy myy ja maahantuo apuvälineitä liikkumisen, asumisen ja päivittäisten toimien helpottamiseen. Laaja tuotevalikoimamme palvelee apuvälineiden tarvitsijoita lapsesta ikäihmiseen. Tuomme maahan maailman johtavien valmistajien tuotteita ja palveluumme kuuluu myös apuvälineiden huolto ja muutostyöt yksilöllisten tarpeiden mukaisiksi sekä asuntojen peseytymistilojen suunnittelu.

Jokaisesta päivästä parempi!

Uskomme, että apuvälineiden laadulla, tarkoituksenmukaisuudella ja saatavuudella on merkitystä, koska liikkuminen mahdollistaa osallistumisen, itsenäisyys ja omatoimisuus tuo valinnan vapautta ja oman elämän hallintaa, vuorovaikutus ympäristön kanssa luo yhteenkuuluvuuden tunteen sekä edellytykset onnellisuuden ja tyydytystä tuottavien elämysten kokemiseen.

Tuotteisiimme kuuluu palvelu

Monet spesiaalituotteistamme kuten aktiivi- ja sähköpyörätuolit vaativat Invan asiantuntijan ja asiakkaan yhteistyötä. Kaikki myyjämme ovat terveys- ja apuvälinealan ammattilaisia ja osaavat suositella oikean tyyppistä ja kokoista apuvälinettä. Asiantuntevat myyjämme osaavat ehdottaa uudenlaisia ratkaisuja ja sanovat myös, jos tuotteemme ei ratkaise asiakkaan ongelmaa.

Huolto- ja varaosapalvelu varmistavat myymiemme apuvälineiden pitkäikäisyyden ja luotettavan toiminnan.

Lue huollosta lisää tästä

Sivun alkuun